26.06.2012.Ben ja Bridget

Aeg on lennates läinud ja meie B pesakonna kassipojad suureks kasvanud. Mõtlesin siin, et kirjutan nendest pisut lähemalt:

Bridget kasvanud rõõmsameelseks ja tragiks sahmerdiseks. Tema mängulust on piiritu ja jätkub teda ka kõikjale. Oma vennaga ja emaga hullavad vahel lausa kolmekesi koos. Ka ei pelga Bridget teisi meie pere täiskasvanud kasse. Timothyga pandi ninad kokku juba päris pisikesena. Noëlle pakub seltsi jooksutuuridel. Kui väsimus väikese särtsaka tüdruku üle siiski maad võtab, siis armastab ta sülle pugeda või kusagil aknalaual päikese käes end välja sirutada. Ka nurrumootor tõmmatakse kõvasti käima. Bridgeti käekäigu kohta on nii mõnigi huvi tundnud, aga sobivat uut omanikku pole me temale veel leidnud. Niisiis on ta endiselt täiesti saadaval. Võtke meiega ühendust ja see päikesekiir tuleb teie kodu valgustama.

Benjamin meie kaunis sinisilm. Tema näoilme on lihtsalt võrratu. Paksud käpakesed nagu hundikoeral. Õekesega võrreldes on ta üsna rahulik poiss. Selline kuidagi suursuguse olemisega ja tugeva kondiga noor isane. Armastab patsutada sinu varbaid läbi teki ja vahel lihtsalt vaikselt istudes sügavalt sulle silma vaadata. Ühesõnaga üks imearmas poiss, kes on näo poolest pigem “isa suust kukkunud” ja vanaema Blissi tumesinise silmavärvi pärinud. Ben on saadaval siiski kodulemmikuks. Mina eelistaksingi isast kassi kodulemmikuna, kuna need on suured ja ilusad. Tõsi ta on, et meie ainus isane Timo, pikutab ka kõige meelsamini just kaisus.

Helistage julgesti, kui just Benjamin teile silma jäi. Arutame asja koos ja kindlasti leiame võimaluse, et just see ilus poiss teie omaks saab.