07-08.05.2011.Tallinn

Tõukassinäitus kodulinnas Tallinnas.

Osalesime Blissiga ja laupäeval hindajaks Mr.Fabrice Calmes. Bliss oli rahulik ja näksis õrnalt pastakat kohtuniku käes. Üldmuljeks kirjutas kohtunik seepeale “Nice temper”. Nii sai ta hinnangu Ex1 ja sertifikaadi CACIB, mis andis uue tiitli International Champion.

Pühapäeval võistles Bliss juba kõrgemas klassis. Seekord nii hästi ei läinud. Hinnanguks oli küll tubli Ex1, aga sertifikaati kohtunik Bette Lind ei andnud shame. Tema arvates pole Bliss veel piisavalt välja kujunenud nii kõrge klassi jaoks ehk “a sweet girl, but not fully developed”. Püha birma tõugu kasside kujunemine võtabki kauem aega (nii kolm aastat), enne kui täiskasvanud kass oma lõpliku väljanägemise saavutab. Seega Bliss võib rahulikult nautida oma uut tiitlit ja puhkust.