Uus tüdrukutirts jälle Eestis

Jah siin ta on!

Meie uus emane kiisuke

Eleni Pure Passion*PL.

Nagu nimest välja lugeda on kiisu sel korral imporditud Eestisse Poola kasvandusest Pure Passion ja kasvataja Monika Tomiczek.

Eleni on Eesti mõistes hästi eksklusiivse kilpkonntabby maskiga birmakiisu. Maski värvid moodustavad nii laigud (nagu kilpkonna maskil) kui ka triibud (nagu tabby maskil). Nagu Eesti birmakasvatajatel tavaks on kujunenud, siis teeksin siinkohal avalduse – see on Eesti esimene kilpkonntabby. Kui kellelgi on informatsiooni mõne varasema kilpkonntabby kohta, siis kirjutage lahkesti minu e-posti.

undefinedEleni talus hästi reisimist ja tudus enamasti oma pesas. Esimesel päeval uues kodus tegi ta tutvust meie siniste emastega. Alizeé hoidis targu küll algul veidi eemale, aga Bliss isegi mängis uustulnukaga veidike. Märkasin kohe, et Eleni on hästi sotsiaalne ja julge tüdruk. Eelistab toorest liha nagu tõeline tiiger ja hakkab seega arvatavasti meie Timothy konkurendiks toidukausi juures. Peagi teen uuele tüdrukule oma eraldi lehekülje meie kasvanduse kodukal.

Siia lisan seniks mõned pildid

Eleni20Eleni22