28.01.2013.D-pesakond

Bliss01.jpgMeie võrratu Bliss üle hulga aja jälle emme!undefined

2010 aastal jätsime tema esimesest pesakonnast kasvandusele ilusa koheva kasukaga ja sinise maskiga tüdruku Alizeé. Nüüd siis uued pisikesed meid rõõmustamas. Seekord lausa neli potsakat kassikest!

D – pesakonna isa on selgi korral valitud Soomest ja suured tänud sealsetele birmakasvatajatele igakülgse abi ja koostöö eest. Sai leitud just see õige poiss, hea välimuse ja sugupuuga. Täpsemalt uue pesakonna kohta saate lugeda meie kodulehe kassipoegade D-pesakonna osast. Siia lisan võrratu Jallu pildi.

Jallu

FI*Nalle Puhin James Dean (Jallu) on väga kaunite kasside pesakonnast. Lisan siia ka Jallu kogu pere (koos omanikega) pildi ühelt Soome kassinäituselt. Eespool siis Jallu vanemad ja taga Jallu ise koos oma nelja õega.

Skyline lapsed