Kevad Sweet Katicat kasvanduses

Volbripäeva tähistasime kasvanduses rahulikult ja mingeid nõidasi ringi lendamas ei täheldatud.
D-pesakonna kaunis sinisilmne Demi on meid endiselt rõõmustamas oma lustaka mänguga. Iga puhkepäev on teretulnud, et seda temaga koos veeta. Tegemist on tal palju ja aeg möödub lennates. Põnev on näiteks suurema poolõe Alizeé turjal tantsu lüüa ja Timothyt mööda elutuba taga ajada. Tubli ja hoolitsev emme Bliss pakub endiselt oma kallikesele piima. Noelle seevastu vürtsikaid vahejuhtumisi ootamatute nurga tagant välja hüppamistega.
 

 
Kevadpüha eriline sündmus toimuski täna hommikul. Kuna õues on külmavõitu ja kevad ei taha sel aastal kuidagi saabuda, tuli meie kiisudele murunäksimisvõimalus tuppa kätte tuua. Sedakorda katsetasime spetsiaalselt välja mõeldud seadeldist, kus pole võimalik rohuliblesi koos juurtega välja sikutada. Värsked rohukõrred rõõmustasid kõiki asjaosalisi. Demi, meie pisike kolme kuune tüdruk, tegi “kahtlaste rohulibledega” tutvust esmakordselt. Suuremad kassid näitasid ette, et seda rohelist siili pole põhjust karta ja nii hakatigi lõpuks rõõmsalt näksima. Allpool mõned pildikesed meie kasvanduse kassidest kodustes oludes. Peagi mõned nendest taas näitusele minemas.