Panen ikkagi kirja väikese vahva reisi muljed. Nimelt külastasime koos mehe ja kassidega aprilli lõpus naaberriiki. 21-22.04.2018 plaanisin oma kahele kassile hankida “kolmanda riigi”sertifikaate. Nimelt on vaja Grand International Championi tiitli jaoks lisaks Eestist saadud sertifikaatidele ka veel kahe välisriigi omi. Kuna Isabellal on Riiast juba Läti sertifikaadid ja minu mees ei olnud eriti vaimustatud Leetu sõidust, siis otsustasingi Soomes õnne proovida. Soomes on muide väga tugevad birmakasvatajad ja imeilusad kassid. Ühesõnaga oli see üks päris optimistlik julgustükk.

Tiitleid püüdmas käisid Sweet Katicat praeguste pesakondade issi Mateo Medicat ja taas võistlustules meie Isabella Sweet Katicat. Peale O-pesakonda oli Isabella pisut juba kosunud ja nii me siis lootusrikkalt üle lahe loksusimegi. Õnneks sai see pingutus ka väärilise tasu ja laupäeval mõlemad kassid CAGCIB sertifikaatide omanikeks!

 

Siis saime juba rahumeeli pisut ringi vaadata. Nagu oodata oli, toimus suures “Messukeskuses” sel nädalavahetusel teisigi üritusi. Kohe kassinäituse kõrval olid koerad oma ilu esitlemas ja agilitit tegemas. Pisut kaugemal suur lasteala kontsertite, söögikohtade ja atraktsioonidega. Halli teises otsas asus mudelismi, droonide ja muu “suuremate poiste” nodi. Igav igatahes ei hakanud ja kõigile leidus põnevat tegemist-vaatamist.

 

Õhtuks olime muidugi täiesti väsinud ja nautisime hotellis oma kasside seltsi. Nemad muidugi olid üsna elevil sellisest komplektist. Said ju kokku meie O-pesakonna vanemad ja ega Mateo ei lasknud Isabellat silmist. Küllap oli endiselt võlutud oma šarmantsest sinisilmsest  südamedaamist.

 

 

Pühapäeval oli siiski Helsingil mulle varuks üks paras üllatus! Nimelt valiti Isabella kohtuniku poolt kolme sinise maskiga birmakiisu hulgast parimaks ja ta sai lisaks Grand International Champion tiitlile veel ka BIV!! Ning meie potsakas härra Tõnisson nomineeriti isaste võrdlusel paneeli NOM!! No super tulemus! Sellist edu ma küll ei oodanud ja rõõm oli seetõttu veelgi suurem! Kokkuvõttes üle ootuste tore nädalavahetus ja taas kord sai käidud tavapärasest “rutiinist välja”…

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s