Kas sa tundsid kassi näo järgi ära??!

Facebookis ringi vaadates jäi silma T-särgi reklaam. Olin päris üllatunud, sest sealt särgi pealt vaatas mulle vastu tuttava kassikese nägu. Jah just nimelt! Kui tuttavale seda rääkisin, siis ta vaatas mind suurte silmadega ja imestas: “Kas sa tundsid kassi näo järgi ära??!” No jah kui nüüd järele mõelda, siis võib see tõesti tavainimesele kummaline tunduda… Samas minu jaoks mitte midagi erilist. Vaja oli lihtsalt asja pisut uurida. Tegu oligi nimelt meie Kalindi ema pildiga. Olin ise juba piisavalt pikalt imetlenud Oriana pilte ja minu jaoks ei olnud selles midagi imelikku. Selgub, et sellel kaunil kassil (ja fotograafil) on teisigi imetlejaid. Lisan siia pildikese sellest USA T-särgi müügipakkumisest ja pildile klikates on võimalus e-poest soetada erinevaid tooteid, kuni müük läbi saab…

oriana shirt

Tähelepanu! LIMITED EDITION – NOT FOUND IN STORES!

Kas pole lõbus ja pisut nagu tore ka, et selle kauni kassi (limiteeritud väljaande) järglane, Kalindi, meie kodus ringi lippab.

Lisan siia ka pildi Marikota kodulehelt. Kas pole kaunis kass?

oriana my love

Fantastilise foto autor on Vadim Borkin. Kes on ühtlasi minu hea sõbra Marina noorem poeg.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s