Tähelepanu! Laigud ja triibud

Suvi on täies hoos ja arvata on, et lapsed ei mõtle koolile. Sellegipoolest hoolitsevad täiskasvanud, et oleks järgmisel kooliaastal jälle miskit toredat koolikotti pista. Nii valmis uus kaustikute seeria erinevate kassi- ja koeratõugude piltidega. Fotode autoriks on Meeli Tulik ja iga kaustiku tagaküljel tõugu tutvustav tekst Marko Tiidelepp sulest.

Eleni of SK

Meie endine aretuskass CH Eleni Pure Passion, PL valiti ka ühe kaustiku kaanele! Eleni on hästi põneva maskivärviga. Tema näokesel moodustavad laigud ja triibud oma ainulaadset värvidemängu. Eleni tütreke EE*Jewel Diana Sweet Katicat sai samamoodi laigud ja triibud. Sellegipoolest on tema näoke hoopiski erineva mustriga. Tegemist siis Eestis üsna haruldase püha birma maskivärviga ja kõik sellised preilid on ainulaadsed.

Nüüd saavad koolilapsed vahvate kaustikute hulgast enda jaoks meeldivad välja valida.

Suured tänud Meelile ja Markole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s