Tere tulemast Eestisse väike Tiiger!

Eile õhtul ta siis lõpuks saabus! Meie väike puhvis tiigrike!

Sweet Katicat kasvanduse uhiuus “import kassike” on järjekorras juba nr 14! Ja minu süda juubeldab, sest taaskord said plaanid teoks! Nimelt olen juba mõnda aega mitmete kasvatajatega kirjavahetust pidanud ja uue isase kassipoja võimalusi kaalunud. Sobivat kassi kasvandusele ei ole lihtne leida ja iseäranis veel praegu, kui piirid enamjaolt kinni. Kui inimesedki ei saa vabalt liikuda, siis on ju loomi veelgi raskem transportida. Nii langes novembris kahjuks ära ühe Norra kasvanduse imeilusa kassipoisi toomine. Iga päevaga läks sügise saabudes üha rohkem riike “lukku”. Aasta lõpuks jäid sõelale veel kaks toredat varianti. Üks kiisu oli Moldovas ja teine oleks tulnud lausa Austraaliast. Mõlemad oleksid sobinud kenasti, aga minu süda kuulus juba Tigrikule. Õnnekombel asus Moldova kiisu hoopiski Rootsis ja see asjaolu andis mulle tublisti lootust juurde. Noorhärra pidi saabuma ju väljastpoolt Eestit ka kogu selle kohutava Pandeemia kiuste. Sai teoks see ainult imetoredate inimeste koostöö tulemusena. Tigriku kasvataja Janna Silonosova tegi omalt poolt kõik, et dokumendid ning vaktsiinid oleks õigeks ajaks korras. Minu õnneks plaanisid detsembris Rootsist Eestisse tulla mu vanad head tuttavad, Kristel ja Ott. Nendega pidasimegi plaani, kuidas Tigrik Tallinna saada. Janna kirjutas mulle, et sai kogu protsessi käigus tuttavaks veel ühtede väga toredate inimestega! Nii juhtuski, et meie Jannaga omavahel ei kohtunud, vaid Kristel ja Ott võtsid kassipoja enda hoole alla. Nemad olidki võtmeisikuteks Tigriku transpordi osas. Eestlaseid ikka üle piiri siiapoole lubatakse ning lisaks oma kassidele võeti kaasa veel üks pisike. Tigrik pidas väga hästi vastu kogu reisi aja. Enamjaolt väikemees magas ja ärkvel olles sehkendas julgelt omi kiisuasju ja mängis. Nüüd ongi selle väsitava 2020 aasta väike triibuline jõuluime koos meiega! Bianca sai toreda mängukaaslase.

Suured tänud Janna, Kristel ja Ott!!! Te olete imetoredad!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s